Előfizetői tartalom

Paks II. gigantikus gödrében jártunk, és óriási gépeket láttunk

A Paks II. építkezés gigantikus gödrében jártunk a minap, amikor exkluzív nagyinterjút készítettünk paksi irodájában Jákli Gergellyel, a projektcég vezérigazgatójával, és óriási talajszilárdító, illetve egyéb gépeket láttunk. Meg is örökítettük őket, így a most közzétett interjúval párhuzamosan egy különleges képgalériával is jelentkezünk alább.

Tavaly október végén fejeződött be a majdani Paks II. alatti gödör kialakítása 5 méteres mélységig, novembertől pedig elindultak a talajszilárdítási munkálatok, amelyek 2025. június végéig tartanak, a hatos blokk alatt fejeződik be akkorra. A munkák során összesen 75600 cölöpöt fúrnak le nagyjából 30 méteres mélységbe. Jákli Gergely az interjúban a méreteket is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés