FONTOS Szamárköhögés: rendkívül érdekes és új folyamat indult el Magyarországon
 
Előfizetői tartalom

Balaton vagy Horvátország? - Így nyaral idén a magyar

Portfolio
15 országban több mint 15 ezer embert - köztük ezer főt Magyarországon - kérdezett meg a Revolut a nyári utazási terveiről. A magyarok leginkább júliusban nyaralnak idén, a legtöbben belföldön tervezik a pihenést (58%), külföldre csak a válaszadók 27%-a utazik. A külföldi célpontok közül a legtöbb magyar Horvátországba (a válaszadók 5,1%-a), Görögországba (4,4%), Olaszországba (4,2%), Spanyolországba (1,9%) és Törökországba (1,6%) tervez utazni - derül ki a társaság közleményéből. Erről a témáról is szó lesz a Portfolio május 2-i Balaton konferenciáján, amelyről további részletek itt érhetők el.

Főszezon előtt, alatt vagy után? Annál a kérdésnél, hogy a magyarok melyik hónapra tervezik a fő, leghosszabb nyaralásukat 2024-ben, a válaszadók több mint fele (55%-a) a júliust és az augusztust jelölte meg. A főszezonon kívül a magyarok 6%-a szeptemberre tervezi a fő nyaralását, és a sztereotípiákkal ellentétben nem csak az egyetemisták (a 18–24 éves korosztály mindössze...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés