Előfizetői tartalom

A GoPro betiltatna egy kínai kamerát az USA-ban

Portfolio
Az Egyesült Államok Nemzetközi Kereskedelmi Bizottsága (USITC) bejelentette, hogy vizsgálatot kezdeményez a GoPro Inc. által felvetett aggályok nyomán. A vádak szerint egy kínai cég, az Arashi Vision, amely az Insta360 márkanevű kamerák gyártója, megsértette a GoPro kamera- és kamerarendszerre vonatkozó szabadalmait.

Az USITC szerint ez a vizsgálat az 1930-as évi kereskedelmi törvény 337. szakaszának megfelelően zajlik. Az Arashi Vision, melynek központja a kínai Sencsenben található, most szembesül azzal a lehetőséggel, hogy termékeit betilthatják az amerikai piacon. A GoPro célja, hogy a USITC hozzon olyan döntéseket, amelyek megtiltják az Insta360 termékek importálását az Egyesült Államokba....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés