Előfizetői tartalom

Kína szerint újraindultak a munkálatok a Budapest-Belgrád vasútvonalon

Portfolio
Újraindultak a Budapest-Belgrád vasútvonal magyarországi szakaszán a vágányépítési munkálatok, miután a kínai-magyar építőcsapat tavaly szeptemberben felfüggesztette azokat. Úgy tűnik, hogy a korábban felmerült problémák, köztük az EU-s biztonsági előírásoknak való megfelelés kérdése is megoldódott - írta meg a Telex.

A Budapest-Belgrád vasútvonal magyarországi szakaszán újra megindultak a vágányépítési munkálatok, amelyeket korábban, tavaly szeptemberben felfüggesztettek - közölte a China Global Television Network május 9-i beszámolójában. A jelentés szerint ez arra utalhat, hogy a projekt kapcsán felmerült problémák, melyek az Európai Unió által előírt biztonsági szabványoknak való...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés