Előfizetői tartalom

Hamarosan megszólal Virág Barnabás az MNB kamatdöntéséről

Portfolio
A ma délután 2 órakor ismerté váló MNB kamatdöntés után a szokásoknak megfelelően 3 órakor kezdődik Virág Barnabás jegybanki alelnök sajtótájékoztatója a döntés hátteréről és a monetáris politika aktuális kérdéseiről – derült ki a jegybank röviddel ezelőtt kiküldött sajtómeghívójából. Az eseményről élő hírfolyamban tudósítunk.

Amint a Portfolio hétfőn közzétett elemzői felmérésében rámutattunk: a szakértők egyhangúan 50 bázispontos kamatvágást várnak 7,25%-ra, így az igazi érdekesség az lesz, hogy a mait követő döntések során milyen mértékű további kamatvágásra lát jelenleg teret a jegybank. Felmérésünk konszenzusa szerint év végére az alapkamat 6,5%-ra mérséklődhet. Virág Barnabással...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés