Előfizetői tartalom

Nagy Márton: csak egy iparágban van konfliktus a német beruházókkal

Portfolio
Nem igaz a német-magyar kereskedelmi együttműködéseket tekintve az, hogy az élelmiszeriparban vagy a kiskereskedelemben gondok lennének, és "a reptér visszavásárlása is a partnerség jegyében ütemezetten halad" – hangsúlyozta a nemzetgazdasági tárca által kiadott közlemény szerint Nagy Márton egy keddi egyeztetés nyomán. A miniszter hozzátette: "egyetlen iparágban, a cementiparban fedezhető fel konfliktus, itt azonban az érintett vállalkozások visszaéltek az erőfölényükkel."

A tárcavezető ma hivatalában fogadta a német Kelet-európai Gazdasági Kapcsolatok Bizottságának (Ost Ausschuss) alelnökét Philipp Haussmannt, valamint a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara ügyvezető elnökségi tagját, Barbara Zollmannt. Ezt követően jelent meg az NGM közleménye, amelyben a fenti cementipari konfliktus kapcsán felhívta a figyelmet arra: nem szabad hagyni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés