Előfizetői tartalom

Közel 1 milliárd forint értékben cseréltek gazdát a HEM-ek az EKR tőzsde májusi aukcióján

Portfolio
A CEEGEX Zrt. 2024.05.14-én megtartotta a hazai Energiahatékonysági Kötelezettségi Rendszer (EKR) szervezett piacának második aukcióját. Megtörtént az első magánszemély csatlakozása a tőzsdéhez, akivel együtt 38 tőzsdei tag vett részt az aukción. Több, mint ötszörös volument kereskedtek le a résztvevők, transzparens piaci ára van az energiamegtakarításnak.

A CEEGEX Zrt., a közép-kelet-európai szervezett földgázpiac működtetője, a MAVIR ZRt. leányvállalata, 2024. február 27-én elindította a hazai Energiahatékonysági Kötelezettségi Rendszer tőzsdéjét (CEEGEX EKR tőzsde), ami jelentős mérföldkő a hitelesített energiamegtakarítások (HEM) kereskedelmében és az energiahatékonysági kötelezettségek teljesítésében. A CEEGEX...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés