Előfizetői tartalom

2025-ben stabilizálódhatnak az energiaárak Magyarországon

Portfolio
A fenntarthatóság és az energiahatékonyság mindenki pénztárcáját érinti. A koronavírus-járvány és a háborúk előtt stabilak voltak az energiaárak, utána viszont igazi árrobbanásokkal néztünk szembe. Most látni erősebb stabilizálódást, de a nemzetközi trendek azt mutatják, jövő évtől állhatnak vissza az árak - mondta Fehér Róbert, a 8G Energy vezérigazgatója a Portfolio AgroFuture 2024 Konferencián, Kecskeméten. A szakember az előadása során kiemelte, hogy miért lenne érdemes többet és jobban foglalkozni a mezőgazdaság energiaellátásával.

A helyben termelt napenergiával jelentős megtakarítást lehet elérni. Már szélenergiát is lehet telepíteni Magyarországon, a szélerőművek akár éjszaka is tudnak energiát termelni, ezt ki kellene használni - vélekedett Fehér Róbert, a Portfolio AgroFuture 2024 konferenciáján. A 8G Energy vezérigazgatója előadásában kitért arra is, hogy a mezőgazdaságban az energiafogyasztást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés