Előfizetői tartalom

Nagyon megsínyli az izraeli háborút a McDonald's

Portfolio
Több amerikai gyorséttermi lánc, például a McDonald's és a KFC is különösen nehéz helyzetbe került Ázsiában, a Közel-Keleten és Európa bizonyos részein az izraeli konfliktus miatt kirobbant bojkotthullámok következtében, amelyek csökkentették termékeik iránti keresletet és több lokációnál bezárásra kényszerítették a vállalatokat - közölte a Bloomberg.

Az amerikai gyorséttermi láncok, mint például a McDonald's és a KFC, kihívásokkal szembesülnek Ázsiában, a Közel-Keleten és Európa bizonyos részein. Ez a helyzet az izraeli konfliktus miatt alakult ki, amely bojkott felhívásokat váltott ki az étteremláncokkal szemben, az Izraellel való kapcsolatukra hivatkozva. A McDonald's különösen nagy nyomás alá került, miután közösségi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés