Előfizetői tartalom

Teljesen betiltanák az okostelefonokat a 16 éven aluliak számára egy európai országban

Portfolio
A brit alsóház oktatási bizottságának elnöke szerint az online világ jelentős veszélyeket rejt, és a szülőknek, valamint az iskoláknak komoly kihívásokkal kell szembenézniük. Éppen ezért a bizottság javaslatot tett az okostelefonok 16 éven aluliak számára történő betiltására és a mobiltelefon-használat iskolai tilalmára, hogy csökkentsék a gyermekek képernyő előtt töltött idejét - tudósított a The Guardian. .

A brit alsóház oktatási bizottságának vezetője, Robin Walker hangsúlyozta az online világ veszélyeit, amelyek között a pornográfia és a bűnözői csoportok általi toborzás is szerepel. A bizottság javaslatot tett az okostelefonok 16 éven aluliak számára való teljes betiltására és a mobiltelefonok iskolai használatának törvényi tilalmára. Ezen felül azt ajánlották, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés