FONTOS Hivatalos: Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri!
 
Előfizetői tartalom

Megakadtak a járványügyi tárgyalások

Portfolio
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) tárgyalásai, amelyek a jövőbeli járványok elleni globális védekezés kidolgozását célozták, eredmény nélkül zárultak. A tárgyalások célja egy olyan megállapodás kidolgozása volt, amely meghatározná a világjárványokra való reagálás módját. Most a kormányoknak kell eldönteniük, hogy folytatni kívánják-e a fogyamatot  - írta meg a Politico.

A WHO éves döntéshozó testülete, az Egészségügyi Világközgyűlés fogja megvitatni a legújabb tervezetet, amely még mindig nyitott kérdéseket tartalmaz. Roland Driece, aki az iroda társelnökeként felügyeli a tárgyalásokat, újságíróknak nyilatkozva hangsúlyozta a tárgyalások befejezésének fontosságát. Tedros Adhanom Ghebreyesus, a WHO főigazgatója ismételten kiemelte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés