Előfizetői tartalom

Nekiment a Teslának egy befolyásos cég

Portfolio
A Glass Lewis tanácsadó cég azt javasolja a Tesla részvényeseinek, hogy utasítsák el Elon Musk 56 milliárd dolláros fizetési csomagját, amely rekordösszegű juttatást jelentene az amerikai vezérigazgató számára, annak indokolatlanul nagy méretére, a lehívás hígító hatására és a tulajdonosi koncentrációra hivatkozva, miközben figyelmeztettek Musk időigényes projektjeire és a Texasba történő áthelyezés kockázataira is - írja a Reuters.

A Glass Lewis, egy befolyásos tanácsadó vállalat arra szólította fel a Tesla részvényeseit, hogy ne fogadják el Elon Musk vezérigazgató 56 milliárd dolláros fizetési csomagját. A cég szerint ez a csomag rekordösszeget jelentene az amerikai vezérigazgató számára, a javaslat elleni érvek között szerepel a fizetési csomag nagyságának túlzottsága, a lehívás miatt keletkező...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés