Előfizetői tartalom

Hatalmas Covid-vizsgálat indult: súlyos dolgok derülhetnek ki a koronavírus hatásairól

Portfolio
A nagyszabású brit Covid-vizsgálat új szakaszába lép: megkezdik a világjárvány gyermekekre és fiatalokra gyakorolt hatásának elemzését. A kutatás célja, hogy feltárja, milyen következményei voltak a koronavírus pandémiának az oktatásra, a gyermekek fejlődésére, mentális egészségére és közösségimédia-használatára nézve - számolt be a BBC.

A vizsgálat során különös figyelmet fordítanak a sajátos nevelési igényű, fogyatékkal élő, valamint különböző etnikai és egyéb háttérrel rendelkező gyermekek meghallgatására. A nyilvános meghallgatások várhatóan 2025-ben kezdődnek. Amikor 2022 márciusában közzétették az Angliára, Skóciára, Walesre és Észak-Írországra kiterjedő Covid-vizsgálat tervezetét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés