Előfizetői tartalom

El akarsz érni valamit az életben? Ne szakadj bele a munkába!

Portfolio
Cal Newport, a "Lassú termelékenység" szerzője szerint a termelékenység nem a gyorsaságról, hanem a minőségről és kevesebb munkára fókuszálásról szól. A lassítás és a problémamegoldás képességének fejlesztése, valamint a főnökök bizalmának elnyerése kulcsfontosságú lehet a sikerhez. Newport hangsúlyozza a szervezettség és kommunikáció fontosságát, amelyek hozzájárulnak a munkahelyi stressz csökkentéséhez és az önállóságra növeléséhez - közölte a CNBC.

A modern munkahelyi kultúrában gyakran a nézet érvényesül, hogy a gyorsaság és az azonnali eredmények jelentik a termelékenység csúcsát. Azonban Cal Newport szerint ez a megközelítés messze áll a valóságtól – írja a lap. Newport által javasolt 'lassú termelékenység' elve három alappilléren nyugszik: kevesebb feladat vállalása, természetes tempóban dolgozni, ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés