Előfizetői tartalom

Ismét bajba került az egész világot megizzasztó kínai botránycég

Portfolio
A China Evergrande Group ingatlancég bejelentette, hogy felszámolói csak korlátozott értékesítést tudtak végrehajtani a vállalat eszközeiből, és jelenleg befektetőket keresnek az átszervezés elősegítése érdekében, miközben a cég likviditása és egyéb erőforrásai szűkösek, és jelentős új befektetések hiányában nem látnak lehetőséget az újraindításra.

A China Evergrande Group, amely az ingatlanfejlesztés területén tevékenykedik, kedden arról tájékoztatta a nyilvánosságot, hogy eszközeinek értékesítése csupán szerény mértékű volt. Jelenleg a vállalat befektetőket keres az átszervezés elősegítése érdekében. A cég bejelentése szerint likviditása és egyéb belső forrásai korlátozottak maradnak. A beadványban kiemelték...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés