Előfizetői tartalom

Nem találsz jól fizető állást? A sikeres sztárcég toborzója elárulja, mit ronthattál el

Portfolio
Az önéletrajz írásakor fontos a munkaköri leírás nyelvezetének megfogalmazása, hatásos igék használata és az eredmények számszerűsítése; ugyanakkor a szakértők szerint kerülni kell a túlzottan kreatív elemeket, mint például élénk színek vagy grafikák használatát, kivéve ha a pályázó művészeti területen dolgozik, ahol ez előnyös lehet - írta a CNBC.

Az önéletrajz írása során számos szakértői tanácsot érdemes megfontolni annak érdekében, hogy az dokumentum a lehető leginkább releváns és hatékony legyen a jelentkező számára. Elsődleges fontosságú, hogy az önéletrajz nyelvezete tükrözze a munkaköri leírásban használtat, különös tekintettel arra, ha ez az adott személy tapasztalataival kapcsolatos. Fontos továbbá...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés