Előfizetői tartalom

Választási kisokos 2024: jön az EP-választás, ezeket kell tudnod a szavazás előtt

Portfolio
Június 9-én kerül sor Magyarországon a 2024-es európai parlamenti választásra, ezért összefoglaltuk a legfontosabb technikai jellegű információkat. Milyen a választási rendszer a 2024-es EP-választáson? Hogyan tudom meg, hol van a szavazóhelyiségem? Milyen papírokra van szükség a szavazáshoz? Meddig és hogyan lehet átjelentkezni az EP-választásra? Hol és hogyan tudok szavazni, ha a választás napján nem leszek Magyarországon? Hogyan igényelhetek mozgóurnát vagy Braille-írásos szavazólapot? Hol érhetők el a különféle igénylőlapok? 2024-es európai parlamenti választási kisokosunkban megtalálod a fenti kérdésekkel, valamint a szavazás 2024-es menetével kapcsolatos egyéb válaszokat.

Mikor lesz a 2024-es európai parlamenti választás? Mettől meddig lehet szavazni a 2024-es európai parlamenti választáson Magyarországon? A 2024. JÚNIUS 9-I EURÓPAI PARLAMENTI VÁLASZTÁSONmagyarországon 6.00 ÓRÁTÓL 19.00 ÓRÁIG LEHET SZAVAZNI. Mit takar a 2024-es európai parlamenti választás? Az európai parlamenti választásokon az uniós tagállamok polgárai képviselőket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés