Portfolio signature

Jön az adat, ami a feje tetejére állíthatja a piacokat

Portfolio
Fontos események sora lesz a héten, olyan adatot is közzétesznek, amely alaposan megmozgathatja a piacokat. Mutatjuk, mire kell figyelni a héten.

Mi mozgatja a piacokat?

A múlt héten kissé lenyugodtak a kedélyek, miután a befektetők az előző hetekben a kedvező amerikai makroadatok (a munkaerőpiaci és inflációs közlések) után ismét elkezdtek hinni a Fed kamatcsökkentésében. A kedvező hangulat múlt hétre lehűlt, az S&P500 index stagnált, a befektetők ismét kivárnak az eheti fontos adatközlések előtt.

Részvénykereskedés, hosszabb távú befektetési portfóliók vagy nyugdíjportfóliók kialakítása a Portfolio Trader segítségével.

A forintnak nem volt jó hete: a hét elején még úgy nézett ki, kitart az optimizmus, a forint a február eleji csúcsig erősödött az euróval szemben, ám a hét második felére gyengülésbe kezdett, és végül ismét 390-ig gyengült. A forint pár nap alatt visszaadta a teljes májusi erősödést.

Devizapárok, indexek, árutőzsdei termékek, részvények, CFD-k. Minden, ami a hullámzó árfolyamok kapcsán megdobogtatja egy trader szívét. Portfolio Trader

Mire számíthatunk ezen a héten?

Kifejezetten fontos hetünk lesz, ugyanis ismét olyan adatokat közölnek az USA-ból, amely képes jelentős hangulatváltozást, teljes fordulatot hozni a piacokon. Az amerikai munkaerőpiacra kell odafigyelni, de emellett az EKB kamatdöntése is fontos esemény lesz.

Amire választ kaphat cikkünkben:

  • Mi mozgatja a piacokat?
  • Hogyan teljesítettek a piacok és a forint múlt héten?
  • Milyen fontos piacmozgató hírek lesznek ezen a héten?
  • Melyik napokon kell nagyon odafigyelni?
  • Miért lesz kiemelten fontos ez a hét?

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés