Előfizetői tartalom

Kamatot vágott az EKB: megszólalt Christine Lagarde

Portfolio
Az Európai Központi Bank ma délután tette közzé kamatdöntő üléséről szóló közleményét, amelyből kiderült, hogy a várakozásoknak megfelelően 25 bázisponttal csökken az irányadó kamat. Christine Lagarde elnök az eseményen elmondta, hogy az EKB kamatpolitikája még mindig restriktív, és egy ideig még az is marad. Nem kaptunk előretekintő iránymutatást a kamatkilátásokról, a jegybankelnök az adatvezérelt jelleget hangsúlyozta. Csatlakozz június 19-én tartandó Signature Klub eseményönhöz, amelyen a forint kilátásairól lesz szó.

2024. június 06. 15:36 Megosztás Lesz az EKB-nak dot plotja? Emmanuel Macron kiterjesztené az EKB mandátumát a növekedésre és a klímaváltozás elleni harcra is, mi a véleménye ennek Lagarde-ról? Az EKB elnöke elmondta, hogy nagyon világos céljuk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés