Előfizetői tartalom

Harold James: Biden önsorsrontó politikája csak Trump győzelmét segíti elő?

Világszerte a demokráciák törékenynek és védekező helyzetben lévőnek tűnnek. Számos olyan jelenséget látni, amelyek az 1970-es éveket és a két világháború közötti időszakot idézik meg. Az, hogy Donald Trump a friss közvélemény-kutatási adatok szerint erős támogatottsággal bír, az autoriter jellegű nacionalizmustól való félelem újabb hullámát váltotta ki. Sokak számára, akik közelről követték a 2016-os és a 2020-as amerikai elnökválasztást, Trump előnye a kulcsfontosságú ingadozó államokban nagyon ijesztőnek tűnik.

Ez itt az on the other hand, a portfolio vélemény rovata. Ez itt az on the other hand, a portfolio vélemény rovata. A cikkek a szerzők véleményét tükrözik, amelyek nem feltétlenül esnek egybe a Portfolio szerkesztőségének álláspontjával. Ha hozzászólna...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés