Előfizetői tartalom

Kormányinfó: élesen kikelt a súlyos uniós bírság ellen Gulyás Gergely, jön az új otthonfelújítási program

Portfolio
Július 1-jén nyílik az otthonfelújítási program a lakosság számára, a ma nyilvánosságra hozott uniós bírósági ítélet a magyar menetkültügyi vitában felháborító, és az Alaptörvénnyel is ellentétes lehet - többek között ezeket mondta a mai Kormányinfón Gulyás Gergely. A bírósági ítéletet mind ő, mind a Kormányinfó alatt posztoló miniszterelnök élesen elutasította, és felvetette, hogy a bírság jelentős összegét majd valakinek ki kell fizetnie. A miniszter a tájékoztató alatt tovább eső forintról, és sok más témáról, így a reptérvásárlásról, illetve a költségvetési kiigazításról is beszélt, ezek lényegét az alábbi hírfolyamban tudósítottuk.

2024. június 13. 13:21 Megosztás Véget ért a Kormányinfó Az imént véget ért a Kormányinfó, tudósításunkat befejeztük. 2024. június 13. 13:16 Megosztás ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés