Előfizetői tartalom

Uniós szintű elektromosautó-vásárlási program jöhet a magyar EU-s soros elnökség alatt

Portfolio
Az új elektromos járművek vásárlása mellett a használtak kereskedelmét is célszerű segíteni és támogatni, és ezt szolgálja az európai elektromos autózás versenyképességét erősítő akcióterv is, amelynek tervezete a tagállamok számára a soros magyar elnökség alatt, egy "white paperként" kerül bemutatásra a Versenyképességi Tanács július 8-9-i ülésén – jelezte a nemzetgazdasági tárca egy csütörtöki közleményben.

Ebben számot adtak arról, hogy Thierry Breton belső piacért felelős biztos meghívására Fábián Gergely iparpolitikáért és technológiáért felelős államtitkár magas szintű kerekasztal-beszélgetésen vett részt Brüsszelben. Az egyeztetésen a felek áttekintették a villamosenergia-hálózat és az e-mobilitási igények kielégítésére való felkészülés aktuális kérdéseit....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés