Előfizetői tartalom

Vitézy Dávid a vékonyan kihúzott szavazólapokról: ebből én már nem jöhettem ki jól

Portfolio
Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt, aki a legfrissebb eredmények szerint 41 szavazattal maradt alul Karácsony Gergellyel szemben, azt mondta a Partizán műsorában, hogy azért adott be kérelmet a 4. és a 7. kerület szavazásának megismétléséből, mert az újraszámolás ezekben a kerületekben nem kielégítő. Azzal indokolja, hogy akik a vékony kihúzás miatt Szentkirályi Alexandrára szavaztak, rá szavaztak volna, ha határozottabban van kihúzva a fideszes jelölt – ám ezekből már az újraszámolással sem lehet Vitézy-szavazat.

Abból én nem jöhetek ki jól, ha Újpesten és a VII. kerületben a vékony kihúzás miatt Szentkirályira szavaztak, ebből sehogy sem lesz Vitézy-szavazat – mondta Vitézy Dávid a Partizánban, aki szerint erre csak az új választás lehet a megoldás ezekben a kerületekben.   Vitézy szerint sokan fogják még idézni a stábjukban dolgozó szakemberek munkáját, akik matematikai modellekkel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés