Előfizetői tartalom

Vitézy Dávid reagált a választás végső eredményére

Portfolio
Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt reagált a mai eredményre, gratulált Karácsony Gergelynek. Emlékeztetett, hogy két jogorvoslat eljárás alatt van, ezeket még meg kell várni a végső eredményhez. Amennyiben az NVB végül új választás kiírása mellett dönt Karácsony kezdeményezésére, áll elébe. Elmondta: indokolt lehet a nem újraszámolt érvényes szavazatok újraszámolása is.

Ahogy azt megírtuk, a Nemzeti Választási Bizottság újabb számításai szerint Karácsony Gergely nyerte a főpolgármester-választást mindössze 41 szavazatkülönbséggel. Karácsony kihívója, Vitézy Dávid máris reagált a választási eredményre. Kapcsolódó cikkünk 2024. 06. 14. Főpolgármester-választás: Karácsony Gergely még kisebb különbséggel, de győzött! "Köszönöm...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés