Előfizetői tartalom

Itt a harmadfokú hőségriasztás, trópusi éjszakák jönnek - Kiadták a narancs figyelmeztetést 6 megyére

Portfolio
A HungaroMet időjárás-előrejelzése szerint a napokban egyre több helyen lesz trópusi éjszaka, ma pedig tegnaphoz képest pár fokkal még melegebb lesz, a csúcshőmérséklet 32, 37 fok között alakul. Kiemelten fontos a folyadékpótlás és a fényvédelem, valamint érdemes figyelni a meteorológiai szolgálat folyamatosan frissülő veszélyjelző térképeit.

Trópusi éjszakák jönnek Hétfőn a napi maximum az Alföld déli és középső részén már többfelé meghaladta a 30 fokot, de Kékestetőn is 20 fokig emelkedett a hőmérő higanyszála. Éjszaka zömmel 15-20 fok közé hűlt le a levegő. A következő napokban mind a két érték feljebb kúszik majd. a hungaromet időjárás-előrejelzése szerint Egyre több helyen lesz trópusi éjszaka...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés