Előfizetői tartalom

Hihetetlen felmérés: rengeteg magyar tervez elektromos autót venni, de van egy nagy akadály

Portfolio
Az Alternatív Üzemanyagok Európai Megfigyelőközpontja (EAFO) által lebonyolított, tizenkét uniós tagállamra kiterjedő, nagyszabású felmérés ma közzétett eredményei szerint kedvező az akkumulátoros elektromos autók megítélése. Az árakkal kapcsolatos aggályok ellenére a nem elektromos autót használók 67%-a fontolgatja, hogy elektromos járműre vált.

Az EU azon kötelezettségvállalása, hogy – az európai zöld megállapodásban és a fenntartható és intelligens mobilitási stratégiában foglaltaknak megfelelően – 2050-re 90%-kal csökkenti a közlekedésből származó üvegházhatásúgáz-kibocsátást, összhangban van ezzel a tendenciával, és hangsúlyossá teszi a kibocsátásmentes járművek szerepét, olvasható a közleményben....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés