Előfizetői tartalom

Hőségriasztás: itt az ítéletidő, megnéztük, mennyire érdekli az internetezőket

Portfolio
Magyarország nagy részén ma tetőzik a hőség, a maximumok országszerte meghaladják a 30, a déli, délkeleti országrészben sokfelé a 35-36 fokot. Szerda 0 órától életbe lépett és szombat éjfélig érvényben is marad a harmadfokú hőségriadó. Megnéztük, milyen érdeklődést mutatnak ezek a fejlemények az időjárás iránt a Google magyarországi internetes kereséseiben.

Időjárás Magyarországon Hazánk nagy részén ma tetőzik a hőség, a maximumok országszerte meghaladják a 30, a déli, délkeleti országrészben sokfelé a 35-36 fokot. Emellett fátyolfelhők és szaharai por által szűrt napsütésre számíthatunk csapadék nélkül, és néhol lengedező széllel - írta reggel a HungaroMet. AHOGYAN arról beszámoltunk, A HARMADFOKÚ HŐSÉGRIADÓ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés