Előfizetői tartalom

Robban az egészségbiztosítások piaca

Portfolio
Egyre több magyar munkavállaló várja el, hogy a cég - ahol dolgozik - felkínáljon számára valamilyen egészségbiztosítási konstrukciót. Ennek oka, hogy az emberek sok olyan egészségügyi problémával szembesülhetnek, amelyre önállóan - akár az állami egészségügy keretén belül - nem találnak megoldást. Többek között erről beszélt a Portfolio Checklist keddi műsorában Oláh Attila, a Groupama Biztosító vállalati személybiztosítási és egészségbiztosítási vezetője.

A szakember szerint egy munkáltató ma már versenyhátrányba kerül a dolgozókért való küzdelemben, ha nem kínál egészségügyi csomagot. Azt is felismerik a cégek, hogy ha csoportosan vásárolják meg a szolgáltatásokat, akkor több mindenhez hozzáférnek, ráadásul kedvezőbb áron. Ezzel a dolgozók is olyan kezelésekhez juthatnak hozzá, amelyet önerőből nem biztos, hogy tudnának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés