Előfizetői tartalom

Tovább bonyolódik az óriási magyar vasútüzlet

Portfolio
A spanyol gazdasági minisztérium alá tartozó Külföldi Befektetési Hivatal (Inversiones Exteriores), amelynek meg kell adnia a Ganz-MaVag magyar konzorciumnak az engedélyt a spanyol piacra való belépésre, ismét meghosszabbította az eredeti határidőt, miután további dokumentumokat kért be a magyar ajánlattevőtől - számolt be a Világgazdaság a LOK Report információira hivatkozva.

A Ganz-MaVag még április 4-én nyújtotta be hivatalos ajánlatát a spanyol Talgo vonatgyártóra, így a maximális határidő alapból július 4-e lett volna, a határidőt azonban most egészen július végéig kitolták, miután a spanyol Értékpapír- és Tőzsdebizottság (CNMV) ismét új dokumentumokat kér a magyar féltől. Korábban a CNMV már két alkalommal is kér dokumentumokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés