Portfolio signature

Egyre drágább a nyaralás

Még mindig drágának tartja a nyaralási ajánlatokat a magyarok többsége, pedig a szezon előrehaladtával már nem lesznek olcsóbbak, sőt, inkább drágulnak majd a pihenési lehetőségek. Az általunk megkérdezett két nagy hazai hotellánc is arról számolt be, hogy 20% feletti árengedmény esetén sokan akár több napot is hajlandóak lefoglalni, vagy többször is mennének nyaralni.

Az elmúlt években olyan magasra szökött a szállások ára, hogy a magyarok egyre kevésbé tudják megengedni maguknak a hosszabb nyaralást. A magas átlagárak miatt a szállodák idén nyáron kénytelenek nagyobb akciókat tartani.

A Danubius Hotels központi értékesítési és marketing igazgatója, Liptai Judit megkeresésünkre azt emelte ki, hogy napi, dinamikus árazást használnak, a mindenkori várható foglaltságot figyelembe véve.

Úgy látjuk, hogy a 10-20%-os mértékű kedvezménnyel nem lehet óriási extra forgalmat generálni.

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés