Előfizetői tartalom

Dráma az egykori Quaestor-vezér házánál, Tarsoly Csaba rendőrt hívott

Portfolio
Tarsoly Csaba, a Quaestor-cégek egykori vezetője, hétfőn rendőri segítséget kért, miután a II. kerületi házának új tulajdonosa megpróbálta birtokba venni az ingatlant, és zárak cseréjével fenyegetőzött - írja a 24.hu. Tarsolyt jelenleg a kilakoltatás veszélye fenyegeti, miközben a Quaestor-ügy tárgyalássorozata a végéhez közeledik, és ő maga is felszólal a bíróságon a héten.

Tarsoly a házat a személyes érdekeltségébe tartozó Twins Szálloda Kft.-n keresztül birtokolta, az építkezést a Quaestor 600 milliós kölcsönéből finanszírozták. A Twins a Quaestor 2015-ös csődje után szintén felszámolás alá került, és az ingatlant hosszú ideig nem sikerült értékesíteni. Végül áprilisban a nyergesújfalui Akadémia Invest Kft. vásárolta meg. Hétfőn...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés