Előfizetői tartalom

Döntött a Google: nagy változás jön a kereséseknél

Portfolio
A Google ismét változtat keresési eredményeinek megjelenítésén. A 2021 októberében bevezetett folyamatos görgetés funkció, amely a közösségi média feedek végtelen görgetéseit tükrözte, hamarosan eltűnik. Ezt a funkciót először mobil eszközökön vezették be, majd 2022 végén az asztali verzióra is kiterjesztették - jelentette a The Verge.

A Google szóvivője megerősítette a Search Engine Landnek, hogy az asztali keresési eredményekből eltávolítják ezt a funkciót, míg mobilon "az elkövetkező hónapokban" várható a megszűnése. Az asztali gépeken visszatér a jól ismert lapozósáv, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy adott oldalra ugorjanak vagy egyszerűen csak a "Tovább" gombra kattintva...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés