Előfizetői tartalom

Új banki illetékeket vet ki a kormány, maradnak a különadók

A kormány fellép a háborús propaganda miatt, ezért a sajtótól és a pártoktól is beszámolókat kérnek a következő időszakban. Meghosszabbítják a 2019-2020-ban felvett babaváróhiteleknél a gyermekvállalásra vonatkozó határidőt. Háborúellenes akcióterv részeként külön terheket és illetékeket vetnek ki a bankokra, ezek a már meglévő tranzakciós díjra és a devizaváltási tranzakciókra lesznek érvényesek, valamint a meglévő különadókat nem vezetik ki – jelentette be a kormányinfón Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter valamint Vitályos Eszter kormányszóvivő.

2024. július 08. 12:03 Megosztás Itt vannak a legfontosabb bejelentések a kormányinfóról: Védelmi hozzájárulást kell fizetnie a bankszektornak, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy nem vezetik ki a különadókat, azonban a tranzakciós illetéket megemelik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés