Előfizetői tartalom

Az egyetlen konkrét dolog, amit már most ismerünk a versenyképességi csomagból

Portfolio
Hétfő este Varga Mihály pénzügyminiszter és Palkovics László innovációs és technológiai miniszter bejelentette, hogy a Nemzeti Versenyképességi Tanács elfogadta a versenyképességjavító javaslatcsomagot. Konkrét intézkedéseket viszont még nem árultak el, ugyanis a csomagról szerdán dönt a kormány. Varga Mihály csak egy dolgot részletezett.

A pénzügyminiszter tájékoztatása szerint a 30 javaslatot 6 csoportba sorolták. Konkrétumok egyelőre nem derültek ki, a csomag szerdán kerül a kormány elé. A kérdésekre adott válaszokból viszont kiderült: a különadókra vonatkozóan nem tartalmaz javaslatot a csomag. A tájékoztatóról részletesen itt számoltunk be:Kapcsolódó cikkünk2018.11.26Varga: 6 téma és 30 javaslat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés