Előfizetői tartalom

Bepánikolt a kormány a forint zuhanását látva

Portfolio
Fontos és ésszerű lépésnek nevezte az MNB-törvény módosításáról szóló hétfői szavazás elhalasztását Peter Attard Montalto, a Nomura londoni közgazdásza. Az IMF-megállapodás felé történő előrelépéshez azonban lényeges fordulatra van szükség a kormány részéről a jegybanktörvény további módosításának ügyében, ezt pedig a piaci nyomás fokozódása fogja kikényszeríteni a szakértő szerint. Bebesy Dániel, a Budapest Alapkezelő portfóliómenedzsere úgy vélekedett, hogy a kormány bepánikolt a forint zuhanását látva. Elemzői reakciók az MNB-törvény módosításáról szóló szavazás elhalasztására.

Megijedt a kormány "Nyilvánvaló, hogy bepánikolt a kormány, megijedtek a forint hirtelen gyengülését látva" - fejtette ki a Bloomberg hírügynökségnek Bebesy Dániel azzal kapcsolatban, hogy a kormány miért döntött úgy, hogy az MNB-törvény szavazásának elhalasztását javasolta hétvégén. "A szavazás elhalasztása nem hoz majd lényeges áttörést, , mivel a kormány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés