Előfizetői tartalom

Csak semmi pánik! Magyarországot nem sodorja el az összeomlás

Trump recesszióba taszítja a világot! Kipukkad a kínai buborék! Összeomlanak a feltörekvő piacok! Ilyen és ehhez hasonló riogatásokkal bombáznak azok, akik már a következő világgazdaság válság kirobbanásának első jeleit látják. Noha a konjunktúramutatók alapján még egyáltalán nem kell pánikba esni, megnéztük, hogy mennyiben tér el hazánk helyzete a 2008-astól. Jobban fel vagyunk készülve a következő válságra, mint akkor voltunk?

Budapest Economic Forum 2018 A magyar gazdaság sérülékenységéről is beszél a Budapest Economic Forumon Nagy Márton, az MNB alelnöke. Információ és jelentkezés Azt már mindenki tudja, hogy milyen az, amikor egy emelkedő adósságú, növekedésre alig képes, elméletileg felzárkózó országot súlyos költségvetési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés