Fehérváron nyílt új női magánegészségügyi centrum

2019. február 12. 13:49    
nyomtatás
 
2019. február 8-án délután megnyitotta kapuit a RUB-INT Női Egészségcentrum Székesfehérváron, amelyben helyet kapott a Czeizel Intézet első magyarországi képviselete - jelentette be a társaság.


A székesfehérvári egészségcentrummal kötött szakmai együttműködés egy újabb mérföldkő a Czeizel Intézet életében. Most először nyílik lehetősége a szakmai profilja szinte teljes palettáját biztosítani egy másik intézmény keretein belül - olvasható a cég közleményében.

Dr. Rubliczky Levente, a RUB-INT Női Egészségcentrum vezetője a megnyitón hangsúlyozta, hogy a várandósgondozást komplex alapra helyezi a centrum, ehhez szükség van egy jó csapatra. Az alapító számára a Czeizel Intézet neve az etalon Magyarországon, így Merhala Zoltánt kereste meg, aki a kezdetektől támogatta az ötletet.

A Czeizel Intézet most először jelenik meg képviselet formájában Magyarországon, ezzel egy régi együttműködés újabb szakmai szintre lép" - árulta el Merhala Zoltán, a Czeizel Intézet vezetője. "Elsőként van lehetőségünk a szakmai profilunk szinte teljes palettáját biztosítani egy másik intézmény keretein belül" - nyilatkozta a vezető az újabb állomásnak tekinthető lépésről.

A Czeizel Intézet több, mint 20 éves fennállása óta már közel 200 ezer családnak biztosított a gyermekvállalással kapcsolatos vizsgálatokat és egyéb egészségügyi szolgáltatásokat. Elsőként vezették be Magyarországon a kockázatbecslésen alapuló Down-kór szűrést, ami mára a várandósgondozás része lett. Szintén az intézményben vált elérhetővé elsőként a magzati diagnosztika új korszakának is nevezett, újgenerációs szekvenáláson alapuló, non-invazív magzati genom vizsgálat is.

Fehérváron nyílt új női magánegészségügyi centrum

Kép forrása: Czeizel Intézet

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium