Előfizetői tartalom

Elözönlik a turisták Horvátországot - Soha nem látott tömegre és magas árakra kell számítani idén

Portfolio
Az év első öt hónapjában 20%-kal több turista érkezett Horvátországba, mint a tavalyi év azonos időszakában - jelentette be tegnap a Horvát Turisztikai Hivatal. Már az év első három hónapja is erősen indult, májusra vonatkozóan viszont egészen elképesztő számokat közölt a hivatal. Nagyon úgy tűnik, hogy nekünk magyaroknak nem csak sokkal drágább lesz az idei horvát nyaralás, mint tavaly, de minden eddiginél nagyobb tömegre kell felkészülni.

Az eVisitor és az eCrew turisztikai rendszerek adatai alapján 2018 első öt hónapjában 3,6 millió turista látogatott Horvátországba, akik összesen 11,6 millió vendégéjszakát töltöttek el.Ez a látogatók számát tekintve 19%-os, a vendégéjszakák alapján 24%-os növekedést jelent a tavalyi évhez képest.Bár a belföldi turizmus is erősödött, elsősorban a külföldi látogatóknak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés