Előfizetői tartalom

Rezsicsökkentés román módra: bő három évig nem változhat a gáz és a villany ára

MTI
A bukaresti kormány tavaly év végén elfogadott sürgősségi rendeletének megfelelően idén március elsejétől 2022. július 28-áig nem változik az elektromos energia ára azon háztartási fogyasztók számára, akik a szabályozott energiapiacon maradtak - közölte kedden a román energiaár-szabályozó hatóság (ANRE). A január elsejétől befagyasztott - lakossági felhasználású földgáz ára 2022 február végéig nem változik Romániában.

Az Agerpres hírügynökség által idézett pontosítás szerint az ANRE ár- és ajánlat-összehasonlító programot bocsátott azon fogyasztók rendelkezésére, akik a szolgáltatóváltás mellett döntöttek, azok pedig, akik a szabadpiacon lévő valamely más szolgáltatót választották, és elhagyták a hagyományos szolgáltatót, visszatérhetnek a hatóságilag szabályozott árakra....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés