Előfizetői tartalom

Ezekre a magyar veszélyekre figyelmeztetnek Londonból

Portfolio
A Magyarországgal kapcsolatos legjelentősebb kockázati tényező az új jegybankelnök megválasztása 2013 márciusában - írja pénteken kiadott összefoglaló anyagában Peter Attard Montalto, miután Budapesten tartózkodott és vezető döntéshozókkal találkozott. A Nomura londoni közgazdásza a találkozók alapján összegyűjtötte a legfontosabb kockázati tényezőket, amelyekkel a piaci szereplőknek érdemes tisztában lenniük Magyarországot illetően.

Budapesten járt a Nomura londoni elemzője, ahol döntéshozókkal és magyarországi bankok illetékeseivel találkozott. A pénteken kiadott anyagában benyomásait összegezve úgy fogalmaz Peter Attard Montalto, hogy Magyarország makrogazdasági kilátásai igencsak komorak, de a legtöbben egyetértettek azzal, hogy a kedvező külső környezet egy ideig még segíthet az országnak. A találkozók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés