Felfüggesztette Amerika a Venezuelába tartó légi forgalmat

2019. május 15. 21:35    
nyomtatás
 
Felfüggeszti az Egyesült Államok a Venezuelába tartó lakossági légi forgalmat - írja a Wall Street Journal.


Az amerikai belügyminisztérium (DHS) biztonsági okok miatt hozta meg a döntést, mivel úgy vélik, a "venezuelai helyzet veszélyezteti az utasok, a személyzet és a repülőgépek biztonságát."

Mike Pompeo külügyminiszter már jóvá is hagyta a felfüggesztést.

Az Egyesült Államok korábban egyébként 150 venezuelai tisztviselőt és üzletembert szankcionált, olyan szereplőket, akik közel állnak Nicolas Maduro rezsiméhez.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Kockázatelemző
Szerkesztő-újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium