Folytatódik Trumpék tárgyalása Kínával

2019. május 15. 18:02    
nyomtatás
 
Nem álltak le a Kínával való kereskedelmi tárgyalások, Steven Mnuchin pénzügyminiszter hamarosan ismét az ázsiai országba utazik, hogy "szabad és fair kereskedelemről" egyeztessen a kommunista országgal - írja a Wall Street Journal.


Néhány hete még úgy nyilatkozott a politikus, hogy küszöbön van egy "történelmi megállapodás" Kínával, azóta viszont Trump elnök újabb büntetővámok kivetése mellett kötelezte el magát, melyre Kína is válaszcsapással reagált.

Mnuchin most azt nyilatkozta a szenátus egyik altestületének, hogy bár "más irányt vettek fel a dolgok," alapvetően konstruktív irányba haladnak a tárgyalások Kínával, melyek folytatásához "valamikor a közeljövőben" ismét Kínába utaznak.

"Biztosíthatom Önöket, hogy Trump-elnök elkötelezett a szabad és fair kereskedelem iránt és fair kapcsolatok és szabályok kialakítására törekszik" - mondta el Mnuchin a szenátusnak.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Kockázatelemző
Szerkesztő-újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium