Előfizetői tartalom

Katonai konvoj szenvedett balesetet az M7-esen

MTI
Kiderült, hogy miért kellett teljes útzárat végrehajtani az M7-esen Székesfehérvárnál a Balaton felé vezető oldalon: a Magyar Honvédség egyik katonai menetoszlopa szenvedett közúti baleset, amelyben hatan megsérültek - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) az MTI-vel. Jó hír, hogy a teljes útzárat már feloldották, a belső sávon megindulhatott a forgalom.

A friss közlemény szerint két sérültet mentőhelikopterrel a MH Egészségügyi Központba szállítottak, négyet a székesfehérvári kórházban látnak el. Azt írták: a tehergépjárművekből álló konvoj a Bátor Harcos 2019 gyakorlatra ment Hódmezővásárhelyről a Magyar Honvédség Központi Gyakorló- és Lőterére, Veszprém-Újmajorba. Az ütközésben civil gépjármű nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés