Előfizetői tartalom

Két feltételt kap a Fidesz, hogy ne zárják ki az Európai Néppártból

Portfolio
A CEU Budapesten maradását lehetővé tevő megállapodás megkötése, és a Stop Soros törvénycsomag Velencei Bizottság ajánlásához igazítása az a két feltétel, amelyek teljesítése esetén a német konzervatív CDU kormánypárt szerint továbbra is az Európai Néppárt tagja maradhat a Fidesz - szúrta ki a hvg.hu egy vasárnapi lapjelentés alapján.

A Tagesspiegel vasárnapi információi szerint két feltételt javasol Andreas Nick magyarországi megbízott a CDU vezetésének a Fidesz Európai Néppártból való kizárásának ügyében. A magyar kormány tegyen meg mindent, hogy a CEU Budapesten maradhasson, így írják alá a már letárgyalt államközi szerződést New Yorkkal, és várják be a Stop Soros-törvénnyel a Velencei Bizottság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés