Előfizetői tartalom

Kitüntetésekkel ünnepelte 125. születésnapját a Magyar Közgazdasági Társaság

Portfolio
Megalapításának 125. évfordulóját ünnepelte pénteki éves küldöttgyűlésén a Magyar Közgazdasági Társaság (MKT). A rendezvényen az MKT legmagasabb kitüntetését, a Közgazdász Életműdíjat vehette át Pulai Miklós, a Magyar Bankszövetség korábbi főtitkára. A rendezvényen szó esett az idei közgazdász-vándor gyűlés előkészületeiről is: a szakma legnagyobb éves konferenciájának 2019. szeptember 5. és 7. között Nyíregyháza ad otthont.

A rendezvényen az MKT szakosztályainak és megyei szervezeteinek küldöttei elfogadták a társaság 2018. évi beszámolóját és közhasznúsági jelentését is. Az elmúlt évet értékelve Hegedüs Éva, a társaság főtitkára, a GRÁNIT Bank Zrt. elnök-vezérigazgatója elmondta: erős év volt a tavalyi az MKT történetében. A hagyományosan évi 80-100 megyei és szakosztályi rendezvény...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés