Előfizetői tartalom

Egyre rejtélyesebb, kik kérték a rabszolgatörvényt

Portfolio
A túlmunka-szabályozás módosítását maguk a gazdasági szereplők kérték - árulta el még a hét közepén Palkovics László innovációs miniszter. Gulyás Gergely cáfolta ezt, mondván, nem a "gazdaság szereplői" (értsd: vállalati lobbisták) kérték a törvénymódosítást. Ezek után Palkovics is rejtélyesebbre fogta: tegnap esti interjújában a Hír Tv-nek valahogy úgy fogalmazott, hogy a kormány ki tudta találni, mit szeretnének a vállalatok.

Nem kell túlzott bölcsesség és előrelátás ahhoz, hogy világos legyen, hogy elértük a legmagasabb foglalkoztatottságot, ami azt jelenti, hogy elért a gazdaság egy plafont- mondta a miniszter, aki hozzátette:A hiányzó munkaerőt ezért valahogy pótolni kell. Az egyik megoldás az, hogy közmunkából a munkaerő piacra vezetjük át a munkaerőt, a másik megoldás pedig a túlmunka-...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés