Előfizetői tartalom

Néhány órán belül óriási bejelentéseket tehet Orbán Viktor

Portfolio
Ma délután 3 órakor tartja Orbán Viktor szokásos évértékelőjét, amelyen komoly bejelentések várhatók. A miniszterelnök új családtámogatási intézkedésekről ránthatja le a leplet, legalábbis ezt vetítette előre az egy hónappal ezelőtti, általa levezényelt Kormányinfón. A legnagyobb várakozás a demográfiai bejelentést övezi, azonban érdemes lesz figyelni arra is, hogy a kormányfő esetleg gazdasági növekedést ösztönző lépésekről is beszél-e majd. Némi költségvetési mozgástér ugyan rendelkezésre áll az új intézkedések megvalósítására, azonban nem engedheti el túlzottan a gyeplőt a kormány, hiszen saját vállalása szerint a következő években jelentős adósságcsökkentésre készül, ami így korlátozza a lehetőségeket.

Orbán Viktor január 10-én, az év első Kormányinfóján fontos intézkedések bejelentését helyezte kilátásba februári évértékelőjén, amelyre ma délután kerül sor. A miniszterelnök januárban kijelentette, hogy a családpolitikáról szóló tavalyi nemzeti konzultáció eredménye alapján új demográfiai intézkedéseket fognak hozni, ezeket pedig az évértékelőn ismerteti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés