Előfizetői tartalom

Rosszul lett Merkel, majd odaszúrt Putyinnak

MTI
A kelet-ukrajnai Donyec és Luhanszk megyében kialakult fegyveres konfliktus miatt Oroszország ellen bevezetett büntetőintézkedések visszavonásának feltétele az előrelépés a válság kezelésében, az ukrajnai Krím félsziget Oroszországhoz csatolása miatt kivetett szankciókat pedig csak akkor lehet visszavonni, ha Ukrajna visszakapja a területet - jelentette ki Angela Merkel német kancellár kedden Berlinben.

Volodimir Zelenszkij ukrán államfővel folytatott megbeszélése után hangsúlyozta, hogy Németország "teljes erővel" kiáll a kelet-ukrajnai válság politikai rendezéséről szóló minszki megállapodás végrehajtása mellett.Merkel azon feltétele, hogy a Krím miatti oroszellenes szankciók feloldásához az kell, hogy a Krím-félsziget visszakerüljön Ukrajnához, teljesíthetetlen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés