Előfizetői tartalom

Semmit sem lépett előre Magyarország a versenyképességi rangsorban

Portfolio
A Pénzügyminisztérium szerint nagyot javult a magyar versenyképesség a Világgazdasági Fórum friss jelentése alapján, miután 12 helyet léptünk előre egy év alatt. A minisztérium ugyanakkor azt is írja, hogy módszertani változás nélkül nem lett volna előrelépés a rangsorban. Nézzük meg, valójában hogyan változott a magyar versenyképesség!

"12 helyet javított Magyarország a versenyképességi ranglistán" címmel adott ki közleményt a Pénzügyminisztérium, miután a Világgazdasági Fórum (WEF) kiadta az idei, új versenyképességi listáját.A Pénzügyminisztérium a tavalyi 60. helyzet hasonlítja az idei 48. helyezést, azonban a WEF elemzéséből kiderült: módszertani változás történt, a 2018-as adatot nem lehet összehasonlítani...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés