Előfizetői tartalom

Szombattól indul az újabb káosz, Budán kezdődik a 4-6-os villamos felújítása

Portfolio
A Margit körút Széna tér és Török utca közötti szakaszán is elkezdődnek a 4-es és a 6-os villamos nyári felújítási munkái. Ezért 2019. július 6-tól, szombattól - miközben a Dél-Buda és a Corvin-negyed közötti villamospótlás augusztus végéig továbbra is érvényben marad - a vonal ezen szakaszán is pótlóbuszok járnak az iskolakezdésig - közölte szerdán a Budapesti Közlekedési Központ.

Miről is van szó?A Margit körúton a Széna tér és Török utca között több mint 800 méter hosszú szakaszon építik át a villamosvágányt, mert az a nagy terhelésű járművek sűrű követése miatt elhasználódott. A vonal ezen részén utoljára 2000-ben, azaz közel húsz éve végeztek a jelenlegihez hasonló volumenű felújítási munkát, azóta csak lokális beavatkozásokra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés